Εκτός Αρχαγγέλου και εκτός πρώτης ομάδας του ΑΠΟΕΛ ο ποδοσφαιριστής, 20 μέρες πριν το τέλος Ιανουαρίου.
Οι πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, είναι ότι δεν έγινε καμία κίνηση ώστε να επιστρέψει και να τεθεί στη διάθεση του Σα Πίντο, αφού και η πλευρά του Γαβριήλ, δείχνει να είναι αμετάπειστη, σε ότι αφορά την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο αποδεχόμενος την πρόταση της Ζούλτε Βάρεγκεμ αφού τον καλύπτει και αγωνιστικά και οικονομικά.
Ο μάνατζερ του (βλέπε Χρίστος Μυλωνάς) αλλά και το οικογενειακό περιβάλλον του Γαβριήλ, δεν θέλουν να χαθεί αυτή η ευκαιρία και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουν δεχθεί την πρόταση παραμονής στο ΑΠΟΕΛ.
Με αυτά τα δεδομένα και εκτός απροόπτου, αναμένονται εξελίξεις στα επόμενα 24ωρα που θα καθορίσουν την έκβαση του θέματος.
«Το σημείο-κλειδί»
Από πλευράς ΑΠΟΕΛ, κυριαρχεί απογοήτευση από την συμπεριφορά του Γαβριήλ αλλά για να δεχθεί η διοίκηση να βάλει υπογραφή ώστε να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής, θα πρέπει να βελτιωθούν οι οικονομικοί όροι της πρότασης που έχουν από το Βέλγιο.
Δεν τον δίνουν με 250 χιλιάδες ευρώ όπως ενημερωθήκαμε, ζητείται ένα ποσό γύρω στις 350 χιλιάδες ευρώ.
Οι Βέλγοι πάντως, δεν παρουσιάζονται έτοιμοι να ανεβάσουν τόσο πολύ την πρόταση τους, ξέροντας ότι ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες.
Σημειώνεται πάντως, ότι και με τη λήξη τους συμβολαίου, το ΑΠΟΕΛ δικαιούται χρήματα (βλέπε εκπαίδευσης και ανάπτυξης), κάτι που γνωρίζει και η πλευρά του Γαβριήλ.