Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς της 19ης αγωνιστικής κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, σε μια αναμέτρηση που κρύβει παγίδες με τον Ραν Μπεν Σιμόν να προετοιμάζει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του.
Ο Ισραηλινός κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Τόνγκια αλλά και τον Ιβάν Τρισκόφσκι ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
Αντιθέτως, στα πλάνα του τίθεται ξανά ο Ρομπέρζ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του ενάντια στην ΑΕΖ και θα πάρει φανέλα βασικού.
Κάπως έτσι είναι τα αγωνιστικά δεδομένα για τον Μπεν Σιμόν, που θέλει να παραμείνει αήττητος και δη να πάρει τους τρεις βαθμούς. Παράλληλα, θέλει να δει το σύνολό του να φτάνει στις εφτά σε εννιά αναμετρήσεις-η αντεπίθεση άρχισε με τον Παναγιώτη Γιάννου ως υπηρεσιακό.
Παράλληλα, πλην το πιο πάνω, η ΑΕΚ, με ενδεχόμενη επιτυχία ανεβαίνει μόνη στην 3η θέση έστω και προσωρινά.
Το βασικό σχήμα των κιτρινοπράσινων αναμένεται να έχει τρεις αλλαγές με τους Ρομπέρζ, Γκαρσία και Φαράζ να αντικαθιστούν τους Τόμοβιτς, Τόνγκια και Λόπες.
Μια πιθανή 11άδα του Ισραηλινού τεχνικού και να συγκροτηθεί από τους: Πίριτς, Ντιούνκου, Ρομπέρζ, Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία, Λέδες, Πονς, Ντίμερς, Γκάμα, Φαράζ, Σολ.

Θράσος Δημητρίου