Όνειρο. Ίσως και κάτι παραπάνω. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει ο Αντεμπάγιο το πρώτο του χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ, στην πρώτη του σεζόν στην κορυφαία κατηγορία. Και δεν είναι μονάχα αυτό, αλλά και οι επιδόσεις της αποτελεσματικότητάς του κόντρα στα υπόλοιπα «κανόνια» της Λίγκας!  

Η Λούτον έκανε τους οπαδούς της να τρίβουν τα μάτια τους και τον Ταχίτ Τσονγκ να μένει με το στόμα ανοιχτό όταν μόλις έπειτα από 02:17 στο ματς της Τρίτης με την Μπράιτον (4-0) είχε ήδη προβάδισμα δυο τερμάτων.

Ο Αντεμπάγιο σκόραρε στα 18’’ κι έπειτα το ξανάκανε στο 42’ και το ξανάκανε στο 56’ για το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του στην Πρέμιερ Λιγκ, στην πρώτη του σεζόν στην κατηγορία με το συμπαθέστατο σύνολο του Ρομπ Έντουαρντς.

Και από τη στιγμή που πριν από τρία χρόνια αγωνιζόταν στη LeagueTwo, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη γλύκα το επίτευγμα του επιθετικού των νεοφώτιστων!

Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι πως έχει καταφέρει να σκοράρει 8 φορές μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αλλά το έχει κάνει σε 22 τελικές! Σκοράρει ανά 2,75 προσπάθειες κατά μέσο όρο, τη στιγμή που για παράδειγμα ο Ντάργουιν Νούνιεζ στη Λίβερπουλ έχει 8 τέρματα στην Πρέμιερ, αλλά τα πέτυχε σε 61 τελικές! Δηλαδή, σκοράρει ανά 8,71 προσπάθειες!