Με αφορμή τις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος και από άλλα άτομα να εμπλακούν στον Ολυμπιακό για να αποχωρήσει η νυν διοίκηση, η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πρόεδρο Ανδρέα Χαρτζιώτη ο οποίος μετέφερε την δική του θέση.
Τόνισε ότι στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν στρατόπεδα, ενώ στάθηκε και στην υγιή κατάσταση οικονομικά και αγωνιστικά που σύμφωνα με τον ίδιο επικρατεί στην ομάδα.
Συγκεκριμένα ο κ. Χαρτζιώτης μας είπε:
«Καταρχάς να τονίσω ότι δεν υπάρχουν δύο στρατόπεδα στον Ολυμπιακό. Αυτό που γίνεται είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι δεν κάνουμε σωστά την δουλειά μας και βγάζουν λανθασμένα πράγματα προς τα έξω. Κάποιος μπορεί να πει ότι αυτό θα γινόταν αν ήμασταν 5οι στην βαθμολογία μακριά από τον στόχο της ανόδου και αν χρωστούσαμε τρεις μήνες μισθούς. Η ομάδα είναι στην πρώτη θέση και η οικονομική εκκρεμότητα προς τους ποδοσφαιριστές θα τακτοποιηθεί εντός 48ωρών. Εξάλλου δεν υπάρχει καθαίρεση συμβουλίου. Υπήρξαν κάποιές παραιτήσεις μελών του δ.σ. οι οποίες αντικαταστάθηκαν σε πραγματικό χρόνο, ενώ ίσως να προστέθηκαν και περισσότερα άτομα. Πως μπορούν να είναι σίγουροι κάποιοι ότι αν η Γενική Συνέλευση αποφασίσει να πάμε σε εκλογές θα τα καταφέρουν να εκλεγούν; Αυτά τα είναι τα δεδομένα».