Aποφασισμένος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί, δήλωσε ο Γιόνι Ότο!

Ο Ισπανός μπακ-χαφ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον «δικέφαλο του βορρά» για τον επόμενο για 1,5 χρόνο, αναφέρθηκε στους στόχους του με τη νέα του ομάδα, στη μετακόμιση του στη Θεσσαλονίκη, ενώ περιέγραψε τον χαρακτήρα και τον τρόπο παιχνιδιού του.

Aναλυτικά:

«Γνωρίζω το πρωτάθλημα και ξέρω πως ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή και παλεύει στην Ευρώπη και στο Κύπελλο. Θεώρησα πως είναι ένα ωραίο μέρος για να έρθω. Γνωρίζω για τους φιλάθλους, για την ομάδα, για την πόλη. Θέλω να το απολαύσω, να ξεκινήσω ξανά. Θέλω να απολαύσω την στιγμή και να βοηθήσω την ομάδα. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους».

Για τη μετακόμιση του στη Θεσσαλονίκη και το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο της ομάδας: «Νιώθω καλά. Είναι ένα νέο κεφάλαιο για μένα και την οικογένεια μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήταν μια στιγμή στη ζωή μου, που ήθελα μια αλλαγή., να ξεκινήσω κάτι καινούργιο. Θέλω να ξεκινήσω, να γνωρίζω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους φιλάθλους, την πόλη. Το μόνο που θέλω είναι να ξεκινήσω»

Για τον τρόπο του παιχνιδιού του: «Είμαι φιλόδοξος. Είμαι παθιασμένος και… θυμωμένος στο χορτάρι. Παράλληλα προσπαθώ να τους βοηθάω όλους. Θέλω να νιώθω καλά, να μπω στο γήπεδο και να ζήσω ωραίες στιγμές. Είμαι σε καλή κατάσταση. Θα παλέψω για το καλό της ομάδας, εντός κι εκτός γηπέδου».