Ο influencer και YouTuber Φειδίας Παναγιώτου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Ο Παναγιώτου, 23 ετών, γεννήθηκε στο χωριό Μένοικο.

O Φειδίας έχει 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, έχοντας αρχίσει να δημοσιεύει βίντεο στην πλατφόρμα το 2019. Έγινε διάσημος στην πλατφόρμα για μια σειρά από περίεργα ακροβατικά, συμπεριλαμβανομένου του να ξεκινήσει ένα στόχο να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ.

Έγινε μια διαμάχη στο πρόσωπο του στα τέλη του περασμένου έτους, αφού προσπάθησε να ταξιδέψει σε όλη την Ιαπωνία χωρίς να πληρώσει για τη μεταφορά του και εκλιπαρούσε για μετρητά.

Ο γνωστός YouTuber ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok. Μιλώντας στην Cyprus Mail επιβεβαίωσε ότι το τρέχον σχέδιό του είναι να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος, παρά ως μέλος ενός κόμματος. «Είμαι 23 χρονών και δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου και είπα στον εαυτό μου ένα βράδυ ότι αν δεν ψηφίσω ποτέ και δεν ενδιαφερθώ ποτέ, οι ίδιοι σπασίκλες θα είναι πάντα στην εξουσία, και είπα φτάνει !», είπε.

«Ο στόχος μου δεν είναι να εκλεγώ, στόχος μου είναι να εμπλακούν περισσότεροι άνθρωποι στην πολιτική, ειδικά οι νέοι», είπε. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πολλά για την πολιτική ή την Ευρώπη, αλλά δεν ήξερα τίποτα για το YouTube ούτε όταν ξεκίνησα, και σιγά σιγά το έμαθα και τώρα έχω 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές. «Λοιπόν, στους επόμενους τέσσερις ή πέντε μήνες, θα πάμε μαζί σε ένα ταξίδι μάθησης, οπότε φορέστε τις ζώνες σας!», πρόσθεσε.

@fidiaspanayiotou

♬ original sound – Fidias Panayiotou