Συνεχίζει ακάθεκτη η ΑΕΚ του Ραν Μπεν Σιμόν και δίκαια βρίσκεται, για την ώρα, στην 2η θέση βάζοντας πίεση στους αντιπάλους της. 

Η εμφάνιση του δεύτερου μέρους ήταν το «κλειδί» στην αναμέτρηση όπως δήλωσε και ο Ισραηλινός τεχνικός. Η ομάδα παρόλο που ισοφαρίστηκε στην εκπνοή του α’ ημιχρόνου δεν επηρεάστηκε, αντιθέτως μπήκε ανεβασμένη στην επανάληψη και ευτύχησε να πάρει εκ νέου προβάδισμα από νωρίς και στο τέλος «κλείδωσε» τη νίκη με το τρίτο γκολ.

Οι Λαρνακείς αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα (βλέπε Σολ, Γκαρσία, Πονς, Ρομπέρζ, Γκιούρτσο), κάτι το οποίο όμως δεν φάνηκε ιδιαίτερα στον αγωνιστικό χώρο αφού οι παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν απέδωσαν. Τρανό παράδειγμα είναι ο Ράφα Λόπες που έπαιξε αντί του Σολ και σκόραρε ένα υπέροχο γκολ, ένας παίκτης που επί Όλτρα ήταν εκτός πλάνων.

Ο απολογισμός του Μπεν Σιμόν σε 10 αγώνες πρωταθλήματος είναι… αξιοζήλευτος αφού μετράει 8 νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες με Οθέλλο και Ανόρθωση. Η ΑΕΚ με τον Ισραηλινό στον πάγκο πέτυχε 17 γκολ και δέχθηκε μόλις 3.

Διαβάστε επίσης τις δηλώσεις για το θέμα ανανέωσης του αρχηγού και σκόρερ του τρίτου γκολ της ΑΕΚ, Ιβάν Τρισκόφσκι.

Σόλωνας Κύπρου