Είναι πραγματικότητα πως οι δύο μεταγραφές της Ομόνοιας άλλαξαν το κλίμα τόσο στα…ενδότερα της ομάδας, όσο και στον κόσμο της και πλέον, οι πράσινοι, πάνε με ανεβασμένη την ψυχολογία στο ντέρμπι κόντρα στην Πάφος FC (27/1-19:00).
Ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σιπριάνο, Ψάλτη, Μπασιρού και Αλιούμ, όπως και τους διεθνείς στο Κόπα Άφρικα, Φράνσις Ουζόχο και Γουΐλι Σεμέδο.
Αντιθέτως, επέστρεψε και υπολογίζεται κανονικά ο Κασάμα, ενώ το «τριφύλλι» ενέγραψε τον Μπάκιτς στο δυναμικό του κι αν χρειαστεί θα αγωνιστεί στο ντέρμπι του ΓΣΠ, αφού βρίσκεται στην αποστολή.
Όσον αφορά τον έτερο «νέο» της Ομόνοιας, Μάριους Στεπίνσκι, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και θα είναι έκπληξη οποιοδήποτε άλλο σενάριο.
Θέση στο αρχικό σχήμα πλην απρόοπτου θα έχει και ο Κουλιμπαλί που επιστρέφει από την τιμωρία του λόγω καρτών.
Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Λοΐζου δεν βρίσκεται στα πλάνα του 55χρονου τεχνικού διότι θα ταξιδέψει για Ολλανδία έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Χέρενφεν.
Κάπως έτσι, μια πιθανή 11άδα του Νορβηγού τεχνικού αναμένεται να συγκροτηθεί από τους: Φαμπιάνο, Μάθιους, Λανγκ, Κουλιμπαλί (Μίλετιτς), Παναγιώτου, Κούσουλο, Χάμπο, Μπέζους, Σίμιτς, Κακουλλή, Στεπίνσκι.

Θράσος Δημητρίου