Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωσή τους ενημερώνουν πως για τον αυριανό (11/5-19:00) τελικό πρωταθλήματος με την ΑΕΚ θα βρίσκονται στο γήπεδο από τις 17:00 ενώ όπως τονίζουν «πάμε να φέρουμε το 29ο και να ζήσουμε όλοι μαζί πράγματα που δεν τα συλλαμβάνει ο ανθρώπινος νους».

Αναλυτικά:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
10/05/2024
Πέντε χρόνια. Πέντε ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που ο Αυτοκράτορας πανηγύρισε στον Ιερό χώρο του εξώστη το 28ο Πρωτάθλημα της τρισένδοξης ιστορίας του. Πέντε χρόνια για τον Αυτοκράτορα είναι πολλά, πάρα πολλά.

Πέντε χρόνια αργότερα, βρισκόμαστε μπροστά από μία από τις σημαντικότερες μάχες της ιστορίας μας. Τα ρολόγια έχουν σπάσει, ο χρόνος έχει σταματήσει, ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ διψά για το Πρωτάθλημα.

Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει να αντιληφθούμε πως αύριο δεν πάμε στο γήπεδο για φιέστα, αλλά για τον τελικό του πρωταθλήματος. Αν θέλουμε αυτό το πρωτάθλημα, πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής και φωνής στο γήπεδο.

Έχουμε χρέος προς αυτούς που έφυγαν, από αυτούς που λάβαμε το ΑΠΟΕΛ μας Μεγάλο, να το παραδώσουμε ακόμα Μεγαλύτερο στις επόμενες γενιές. Έχουμε χρέος να κλείσουμε ξανά στις τρύπες τους, κάθε λογής αλλόθρησκους που τολμούν να βάζουν στο στόμα τους τον Αυτοκράτορα. Έχουμε χρέος προς την Ιστορία του ΘΡΥΛΟΥ, προς όλο αυτό τον κόσμο που ζει και αναπνέει για το ΑΠΟΕΛ, το Σάββατο το βράδυ να μας βρει μετά από πέντε χρόνια όλους μαζί στον εξώστη.

Το μεγάλο pregame ξεκινά από σήμερα το βράδυ στο Σύνδεσμο, όπου με άφθονο ποτό θα αρχίσουμε τις προετοιμασίες.

Το Σάββατο, ο Σύνδεσμος θα ανοίξει από πολύ νωρίς για να υποδεχθεί το μεγάλο κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ. Καλούμε όλους τους αδελφούς να είναι εκεί από πολύ νωρίς με τη μηχανή τους και να συμμετέχουν ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ 29ο.

Η ώρα 5 θα είμαστε όλοι μέσα στο γήπεδο για να μας νιώσουν από το πρώτο πάτημα τους στο γρασίδι. Ακολουθούμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τις οδηγίες των οργανωτών.

Πάμε να φέρουμε το 29ο και να ζήσουμε όλοι μαζί πράγματα που δεν τα συλλαμβάνει ο ανθρώπινος νους.

Τα υπόλοιπα μετά…

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ»