Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Άπαντες στο ΑΠΟΕΛ ζουν και αναπνέουν για τον  τελικό πρωταθλήματος ενάντια στην ΑΕΚ και φυσικά θέλουν να πετύχουν την επιστροφή τους στην κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος μετά από πέντε χρόνια.
Για να γίνει αυτό, όμως, θα χρειαστεί όσοι αγωνιστούν να δώσουν το άπαν των δυνάμεών τους, αφενός γιατί η αποστολή τους δεν είναι καθόλου εύκολη και αφετέρου για  να δώσουν χαρά στον κόσμο που θα «βάψει πορτοκαλί» στο στάδιο της πρωτεύουσας.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ρικάρντο Σα Πίντο θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, για να έρθει το τρόπαιο αυτό, ωστόσο, εμείς παρουσιάζουμε τα πεπραγμένα του Κβιλιτάια κόντρα στην ομάδα της Λάρνακας αφού έδωσε τα περισσότερα παιχνίδια του ενάντια στους κιτρινοπράσινους.
Ο Γεωργιανός επιθετικός έχει τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ 13 φορές, μετρώντας έξι νίκες, τέσσερεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Επιπλέον, σε αυτά τα 13 παιχνίδια σκόραρε τρία γκολ ενώ μοίρασε και μία ασίστ.
Τα τέρματα του 30χρονου αλλά και η τελική πάσα, ήρθαν όλα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ
και αύριο Σάββατο (11/5) θα ψάξει να διευρύνει αυτό το σερί, κάτι που αν πετύχει, οι γαλαζοκίτρινοι θα αυξήσουν τις πιθανότητές τους για να σηκώσουν τον τίτλο.

Θράσος Δημητρίου