Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους.

-Για τη διάθεση των εισιτηρίων του τελικού κυπέλλου: «Θυμάμαι το 2007 όταν ήμουν διευθυντής στην ΑΕΠ, ότι θα ήταν όνειρο να βλέπεις τους Παφίτες να δημιουργούν ουρά για ένα εισιτήριο. Το να βλέπεις να εξαντλούνται 3000 εισιτήρια σε μια μέρα, για μας είναι πρωτόγνωρο. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα εξαντληθούν, παρότι είναι άνευ προηγουμένου η κινητικότητα. Στόχος μας είναι να μην υπάρξουν αδιάθετα εισιτήρια και θα προσπαθήσουμε να τα εξαντλήσουμε».

-Για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με την Ομόνοια: «Οι ποδοσφαιριστές δυστυχώς έχουν τα πιο μεγάλα γεγονότα στο μυαλό τους. Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να γίνει κατανοητό ότι το αυριανό παιχνίδι ίσως μας δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Από την πλευρά μας κάνουμε τα πάντα για να τους το βάλουμε στο μυαλό τους. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».

-Για τις οικονομικές καταστάσεις της ομάδας όπως ανακοινώθηκαν και τα 24 εκατομμύρια που δηλώθηκαν ως έσοδα: «Ο κάθε Κύπριος έγινε οικονομολόγος και ειδικός του fair play… Υπάρχουν τρεις πυλώνες. Ο πρώτος έχει να κάνει με την φερεγγυότητα, ότι δεν υπάρχουν οφειλές σε παίκτες και συλλόγους, στους εργαζομένους και προς την κυβέρνηση. Το δεύτερο είναι η σταθερότητα και το τρίτο ο έλεγχος κόστους. Δεν μπορώ να καταλάβω τους σχολιασμούς ότι ο προϋπολογισμός της Πάφος FC είναι ψηλός. Έχουμε επίσης έξοδα 6,5 εκατομμύρια ευρώ σε οικοδομές. Οι μισθοί των παικτών που ανέρχονται στα 6-6,5 εκατομμύρια ευρώ, είναι στο 28% των εξόδων. Τα έσοδα των 24 εκατομμυρίων ευρώ, προέρχονται και από τους ιδιοκτήτες της ομάδας, από χορηγίες, από τηλεοπτικά συμβόλαια κ.λ.π. Η Πάφος FC δεν χρωστά τίποτε και σε κανέναν».