Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Τέσσερις αγωνιστικές απέμειναν στην Primera Division για να ολοκληρωθεί και ήδη από την περασμένη εβδομάδα έχουμε πρωταθλητή και… επίσημα, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη σκυτάλη από την Μπαρτσελόνα. Εκκρεμότητες όμως υπάρχουν και η 35η αγωνιστική μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική για κάποιες ομάδες.

Η αυλαία είναι σήμερα με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αλαβές και τη Χιρόνα, ένα παιχνίδι-γιορτή για τους Καταλανούς, αφού από την περασμένη αγωνιστική είναι και με τη βούλα ομάδα Champions League! Με τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο καταλανικό ντέρμπι η Χιρόνα βρέθηκε στη δεύτερη θέση, αλλά το σημαντικότερο είναι πως εξασφάλισε και μαθηματικά θέση στην πρώτη τετράδα, έτσι του χρόνου θα αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ως εκ τούτου οι τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές είναι μία γιορτή για τη Χιρόνα, η οποία πάντως θέλει να ολοκληρώσει την ιστορική σεζόν της στην καλύτερη δυνατή θέση, τη δεύτερη.

Η Αλαβές από την άλλη έχει εξασφαλίσει με άνεση την παραμονή και είναι… cool. Η νίκη της Αλαβές έχει απόδοση 3.88, η ισοπαλία είναι στο 3.85 και η νίκη της Χιρόνα δίνει 2.07 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Οι Βάσκοι έχουν τρεις σερί νίκες, η τελευταία στην έδρα της Βαλένθια, και οι τρεις με μηδέν παθητικό. Έχουν οχτώ διαδοχικά NG, τα επτά εκ των οποίων ήταν και under 2.5 γκολ. Οι Καταλανοί έχουν τέσσερα GG και over 3.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς, τα τρία μάλιστα ήταν over 4.5 γκολ! Απόψε το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.88, το over 3.5 γκολ είναι στο 2.95 και το over 4.5 γκολ στο 5.40, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.93. Στο 1.70 το GG, στο 2.07 το NG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!