Από τη μία το αγωνιστικό, από την άλλη η ενίσχυση και η πιθανότητα πραγματοποίησης τρίτης προσθήκης. Ένα-ένα το κάθε θέμα ξεχωριστά που αφορά την Ανόρθωση:
-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ: Αρμπολέδα, Τεχέρα και Ιωάννου δεν υπολογίζονται λόγω καρτών για τον αγώνα με τη Δόξα. Ερωτηματικό η παρουσία των Περέα, Γκερέρο και Καστέλ. Ο πρώτος παραμένει στην πατρίδα του μετά το θάνατο του πατέρα του και λαμβάνοντας υπόψη ότι απομένουν δύο προπονήσεις, δύσκολα θα προλάβει.
Όπως πληροφορούμαστε για τον Γκερέρο, το πρόβλημά του είναι στον αστράγαλο. Δοκίμασε την προηγούμενη βδομάδα να ανεβάσει ρυθμούς αλλά αισθάνθηκε ενόχληση και γι’ αυτό έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον Άρη. Για τον Καστέλ, όπως γράψαμε πρόσφατα, το πρόβλημά του είναι στον προσαγωγό και είναι εξαιρετικά αμφίβολος.
-ΕΝΙΣΧΥΣΗ: Ο Αντόνιο Πριέτο επιθυμεί να προχωρήσει σε ακόμη μία κίνηση που θα αφορά τη μεσαία γραμμή, αλλά κάτι το προχωρημένο προς το παρόν δεν υπάρχει. Συνεχίζει την αξιολόγηση, αλλά μόνο αν βρεθεί κάποια περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα είναι σίγουρος ότι θα δώσει άμεσα λύσεις, θα προχωρήσει στην απόκτησή του.

Ανδρέας Βεντούρης