Όλα όσα είπε ο προπονητής του Απόλλωνα, Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Δόξα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είδαμε και από το αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε δυνατά και βάλαμε γρήγορα το πρώτο γκολ. Πιέσαμε πολύ τη Δόξα και δεν την αφήσαμε να βγει από την περιοχή. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο στο τέλος. Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που ήταν διαθέσιμοι. Αυτές είναι οι συνθήκες και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ελπίζω να επιστρέψουν γρήγορα οι παίκτες που είναι τραυματίες. Θα συνεχίσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Στην διάσκεψη τύπου είπε τα εξής:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που μπήκαν δυνατά. Το δεύτερο γκολ μας έδωσε ηρεμία να συνεχίσουμε να παίζουμε σωστά. Το τρίτο γκολ έδωσε σιγουριά και έτσι κάναμε αλλαγές για να βάλουμε παίκτες που δεν πήραν αρκετό χρόνο».

Για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Τώρα που νικήσαμε μπορούμε να δούμε τον επόμενο αγώνα. Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς, όχι μόνο τώρα αλλά και σε άλλα παιχνίδια. Πιστεύω θα δώσουμε χαρά στον κόσμο στο κύπελλο».