Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Ανδρέας Χαρτσιώτης απαντάει στην επιστολή που εξέδωσαν ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο.
Αναλυτικά η δήλωση του:
«Είναι με τεράστια έκπληξη και πολλή απογοήτευση που ανέγνωσα την ανακοίνωσή που εξέδωσαν ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο. Μία ανακοίνωση η οποία όχι μόνο δεν αδικεί μόνο εμένα προσωπικά αλλά και όλο το δ.σ.
Τα όσα περιγράφονται στην ανακοίνωση, είναι εκ διαμέτρου απομακρυσμένα από την πραγματικότητα και από το τι ισχύει. Είναι πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα, και λαμβάνοντας υπόψη τα μύρια προβλήματα που έχουν αρκετές ομάδες τόσο στη δική μας αλλά και στην α’ κατηγορία, να εκδίδεται μία τέτοιά ανακοίνωση, ελάχιστες μέρες πριν από μία εκλογική συνέλευση και μάλιστα με λεκτικό περιεχόμενο που είναι αναληθές και το οποίο προσβάλλει το ίδιο το προφίλ του σωματείου μας.
Δεν θέλω να επεκταθώ δίνοντας διευκρινήσεις και διασαφηνίσεις εκτός από το ακόλουθο. Το περασμένο Σάββατο λίγη ώρα πριν τον αγώνα με την ΕΝΠ πήγα στα αποδυτήρια έχοντας μαζί μου σε μετρητά το 95% των δεδουλευμένων μισθολογίου του μήνα Δεκεμβρίου.
Αυτό το 95% αφορούσε τους παίκτες του ρόστερ πλην από δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεννοήθηκα για τη καταβολή του μισθού τους όχι λόγω του τραυματισμού αλλά επειδή έγινε συνεννόηση και των ¾ του προπονητικού επιτελείου.

Μετά την ενημέρωση που τους έκανα ότι θα πληρωθούν με τη λήξη του αγώνα τους ενημέρωσα επίσης ότι το υπόλοιπο που δεν λάμβαναν εκείνη την ώρα θα το λάμβαναν από εμάς αν πηγαίναμε σε εκλογές σαν συνδυασμός ή από αυτούς που θα μας αντικαταστούσαν και όσοι δεν πληρώθηκαν το Σάββατο θα πληρώνονταν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή είτε από εμάς είτε από το επόμενο δ.σ.
Είναι πραγματικά λυπηρό και τραγικό  το ότι επέλεξαν να προχωρήσουν στην ανακοίνωση, χωρίς να μας πάρουν ένα τηλέφωνο για να ζητήσουν επιπλέον διευκρινήσεις και στα τυφλά και με κτύπημα κάτω από τη μέση προχώρησαν στην έκδοση αυτής της ανακοίνωσης που επαναλαμβάνω δεν είναι μόνο αναληθής αλλά και βλαβερή και τοξική για το προφίλ του Ολυμπιακού Λευκωσίας.
Τίποτε περισσότερο. Επιφυλάσσομαι οτιδήποτε άλλο να το γνωστοποιήσουμε μέσω επίσημης ανακοίνωσης ή οποιασδήποτε άλλης δήλωσης».