Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Νίκος Κουγιάλης αναφερόμενος στην πορεία των δύο σχεδίων οικονομικής ενίσχυσης που ανακοινώθηκαν από την διοίκηση την περασμένη Τρίτη το πρωί.

«Είναι μεγάλη η ανταπόκριση. Ο κόσμος τηλεφωνεί συνεχώς στους  υπευθύνους Κυριάκο Ζιβανάρη και Χαράλαμπο Παλαντζή» είπε αρχικά.

Πως πάνε τα δύο σχέδια; «Στο πρώτο σχέδιο, το μικρό αυτό που ονομάζεται «Το μεγαλύτερο sold out» ξεπεράσαμε τις 2 χιλιάδες συμμετοχές στις δύο πρώτες μέρες που λειτουργεί το σχέδιο. Στο σχέδιο των «500» εκδήλωσαν ενδιαφέρον ήδη 150 άτομα και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πηγαίνουμε πολύ καλά, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θέλουν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί. Είμαστε όλοι ενωμένοι και είμαι βεβαίως ότι ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ που είναι η δύναμη του θα μας στηρίξει άλλη μια φορά όπως κάνει κάθε εβδομάδα με συνεχόμενα sold out».

Είναι εφικτός ο στόχος; «Ο αρχικός στόχος είναι τα 2 εκατομμύρια ευρώ στους επόμενους 2-3 μήνες. Βαδίζουμε τάχιστα αυτό τον στόχο».

Είναι για άμεσες υποχρεώσεις αυτό το ποσό; «Είναι για τρέχουσες υποχρεώσεις, για μισθούς παικτών, προπονητών, υπαλλήλων και για την λειτουργία του προπονητικού κέντρου».

Για το θέμα με τον στρατηγικό επενδυτή: «Ψάχνουμε για επενδυτή. Δεν μπορεί καμιά ομάδα με αυτές τις υποχρεώσεις να σταθεί από μόνη της χωρίς στρατηγικό επενδυτή. Αναθέσαμε σε διεθνή οίκο να αναλάβει την ευθύνη εξεύρεσης σοβαρού στρατηγικού επενδυτή, είναι μονόδρομος και για εμάς και για άλλες ομάδες με τους ίδιους πρωταγωνιστικούς στόχους. Ήρθαμε σε επαφή με πολλούς επενδυτές αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό».

Αν μπαίνουν στην άκρη τα πλάνα για το ιδιόκτητο γήπεδο«Όχι δεν μπαίνουν στην άκρη. Υπάρχει ένας επενδυτής με τον οποίο είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Το θέμα του γηπέδου δεν είναι εύκολο θέμα. Υπάρχει μια προκαταρτική συμφωνία, δεν υπάρχει τελική συμφωνία. Όταν υπάρξει συμφωνία θα την ανακοινώσουμε. Ευελπιστώ μέσα στο επόμενο τρίμηνο να υπάρξει μια σημαντική εξέλιξη στο θέμα το γηπέδου».