Η αύξηση της διαφοράς από την αποψινή της αντίπαλο στο +8, η διατήρηση της επαφής με την κορυφή, η περαιτέρω αύξηση δυναμικής και αυτοπεποίθησης ενόψει της συνέχειας, όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν για την Ανόρθωση, εάν φτάσει στην 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00, Cablenet). Πολλαπλά τα κίνητρα για την «κυρία», που θα έχει στο πλευρό της περίπου 9 χιλιάδες οπαδούς της, όπως και τα οφέλη σε περίπτωση επίτευξης του στόχου!
Ο Νταβίντ Γκαγιέγο αναμένεται να προβεί σε μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα, με τον Τσίκο να επιστρέφει στην ενδεκάδα και τον Κορέια να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας για να καλύψει το κενό του τραυματία Φραν Γκαρσία.
Απ’ εκεί και πέρα, δύσκολα θα προκύψει κάποια άλλη αλλαγή. Ο Αρμπολέδα θα βρίσκεται στο τέρμα, με τους Κάργα και Μαρμούκ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ ο Ουαγκέ δεν μετακινείται από δεξιά…
Το δίδυμο Τιουνέ-Τεχέρα θα πάρει ξανά θέση στη μεσαία γραμμή, με τον Έλντερ Φερέιρα στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ ο Γουαρίς θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Γκασάμα.

Ανδρέας Βεντούρης