Η Φιορεντίνα κέρδισε με 1-0 την Ελλάς Βερόνα κι έπιασε τη Νάπολι στην 4η θέση.

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Τεράτσιανο έκανε τραγικό λάθος και αναγκάστηκε να κάνει πέναλτι στον Φολορούνσο αλλά απέκρουσε την εκτέλεση του Ντζούριτς και ρέφαρε. Στο 8ο λεπτό ο Τσατσούα έβγαλε τη σέντρα και ο Λάζοβιτς πήρε την κεφαλιά με τον Ενγκόνγκ να σουτάρει και να βλέπει τον Τεράτσιανο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του ενώ στο

Στο 22’ ακυρώθηκε γκολ του Ενζολά για χέρι στο κοντρόλ και στο 31’ ο Τεράτσιανο έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Ενγκόνγκ.

Στο 61’ ο Μοντιπό είπε όχι σε πλασέ του Ικονέ και στο 69’ ο Τεράτσιανο έβγαλε την κεφαλιά του Χίεν. Στο 74’ ο Μοντιπό απέκρουσε και το γυριστό του Μαντραγκόρα και τελικά στο 78’ μετά από φάση διαρκείας ο Μπελτράν έγραψε το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μπιράγκι, Ρανιέρι, Μαρτίνες (72’ Μιλένκοβιτς), Καγιόντε, Λοπές (46’ Αρτούρ), Μαντραγκόρα (85’ Μίνα), Σοτίλ (46’ Κουαμέ), Μπελτράν, Ενζολά (46’ Μπαράκ), Ικονέ.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Τσατσούα, Μανιάνι (46’ Αμιόνε), Χίεν, Τεράτσιανο, Χόνγκλα, Σουσλόβ (63’ Νταβίντοβιτς), Φολορούνσο (84’ Εμπουλά), Λάζοβιτς (76’ Σαπονάρα), Ενγκόνγκ, Ντζούριτς (63’ Ανρί)