Σε δύσκολη θέση πλέον η Ουντινέζε, που κόλλησε στο 2-2 με τη Σασουόλο κι ενώ νικούσε με 2-0 και πλέον απέχει έναν βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μισάωρο η Ουντινέζε ενέβασε στροφές και στο 36’ ο Περέιρα έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Λούκα με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Μάλιστα στο 55ο λεπτό μετά από λάθος στην άμυνα της Σασουόλο ο Περέιρα μάζεψε όμορφα την μπάλα και από κοντά πλάσαρε τον Κονσίλι για το 2-0.

Στο 57ο λεπτό η Ουντινέζε έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παγέρο και στο 70’ ο Σιλβέστρι έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Φεράρι. Στο 75ο λεπτό ο Εμποσελέ έκανε πέναλτι στον Πιναμόντι και ο Μπεράρντι μείωσε σε 2-1 από τα 11 μέτρα.

Στο 83’ η κεφαλιά του Μουλατιέρι τράνταξε το δοκάρι της Ουντινέζε και στο 85’ η Σασουόλο κέρδισε νέο πέναλτι και ο Μπεράρντι ευστόχησε και πάλι για το 2-2.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Κρίστενσεν, Καμπασελέ (78’ Μαζίνα), Πέρες, Λόβριτς, Εμποσελέ, Γουάλας (90+1’ Θάραγα), Παγέρο, Καμαρά (71’ Εχιζίμπουε), Περέιρα, Λούκα (90+1’ Σαξές)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Πέντερσεν (71’ Μουλατιέρι), Έρλιτς, Φεράρι, Τόλιαν, Ενρίκε, Μπολόκα (56’ Βολπάτο), Μπεράρντι, Θόρστβεντ, Λοριεντέ (89’ Σεϊντέ), Πιναμόντι