Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Απόλλωνα, Γιώργος Ιωσηφίδης.

-Για τη νέα ήττα του Απόλλωνα και την πορεία του: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια. Από τη μέρα που ανέλαβε ο Νίκος Κίρζης δεν θυμάμαι να παρουσιάζει τέτοιο πρόσωπο. Ο Απόλλωνας παραπαίει. Χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση και καθαρό μυαλό που βλέπω ότι δεν υπάρχει. Αν αποκλειστεί κι από το κύπελλο, θα είναι μεγάλη αποτυχία.
Είχα μιλήσει ξανά στο ραδιόφωνο, όταν είχε κάνει 3-4 νίκες και είπα ότι ο Μιλόγεβιτς έχει προσωπικότητα, αλλά αν οι παίκτες δεν θα μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος στη συνέχεια, δεν θα πάει καλά ούτε ο Μιλόγεβιτς. Νομίζει κι ο κόσμος ότι θα φέρεις έναν προπονητή και θα αλλάξουν τα πράγματα. Φαίνεται ότι οι παίκτες δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος. Η ψυχολογία είναι ως ένα σημείο, απ’ εκεί και πέρα είναι η ικανότητα. Ας μην τα ρίχνουμε όλα στη ψυχολογία πλέον. Κάποιοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν, δεν είναι αυτοί που διαφήμιζαν. Είναι η πιο δύσκολη κατάσταση για τον Νίκο Κίρζη. Πρέπει να βάλει ξανά το χέρι στη τσέπη για μεταγραφές, παρότι έκανε υπέρβαση φέτος. Ο Άγγελος Τσολάκης δεν μπορεί να κάνει θαύματα».

-Αν θα αποδεχόταν να πάει στον Απόλλωνα ως υπηρεσιακός: «Με το δίπλωμα που έχω δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Νομίζω δεν θα πήγαινα. Ξέφυγα πλέον από τα προπονητικά. Εγώ είμαι πολύ καλός πλέον στα τραπεζικά (σ.σ χαριτολογώντας)».