Η ΑΕΛ ενημερώνει για την επιστροφή του Χαραλάμπου Συμεού στην ομάδα από το πόστο του Διευθυντή Ακαδημιών του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Αναλυτικά:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ανακοινώνει την επιστροφή του κ. Χαράλαμπου Συμεού στο πόστο του Διευθυντή Ακαδημιών του ποδοσφαιρικού μας τμήματος.
Ο κ. Συμεού θα είναι υπεύθυνος για τη συνολική διαχείριση και ανάπτυξη της Ακαδημίας μας. Με το στρατηγικό του όραμα και τις διορατικές του ικανότητες, θα εργαστεί για τη βελτίωση των δομών και των προγραμμάτων της Ακαδημίας, προωθώντας την ανάπτυξη των νέων ποδοσφαιριστών μας από τα βασικά επίπεδα έως την ένταξή τους στην ομάδα Κ19 και μετέπειτα στην Α’ ομάδα. Παράλληλα, μέσα από την επαγγελματική του προσέγγιση αναμένεται να διαδραματίσει ένα κρίσιμο ρόλο στη διασφάλιση της αποτελεσματικής λειτουργίας και οργάνωσης της Ακαδημίας μας καθώς επίσης και στην ανάπτυξη της.
Ο κ. Συμεού διετέλεσε προπονητής των αναπτυξιακών ομάδων Κ14 έως Κ19 της Ακαδημίας μας από το 2012 μέχρι το 2018 έχοντας κατακτήσει και το πρωτάθλημα στις ηλικιακές κατηγορίες Κ16, Κ17 και Κ19. Το 2018 αναβαθμίστηκε σε Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μέχρι το 2023 οπόταν και ανάλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Elite Youth A και του CFA Cyprus Tutors, κατέχει Πανεπιστημιακό Πτυχίο στην Δημοτική Εκπαίδευση με 26 χρόνια εμπειρίας καθώς επίσης και πτυχίο Master στο Leadership and Management.
Καλωσορίζουμε και πάλι τον κ. Συμεού στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σωματείο ΑΕΛ»