Μιλώντας στο Podcast Οrange Legacy, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης αποκάλυψε ότι έχε καλές σχέσεις με όλους τους προπονητές που πέρασαν από το ΑΠΟΕΛ εκτός από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη.

«Με όλο τον σεβασμό με τον Ιβάν, είναι φίλος μου μέχρι και σήμερα, διατηρούμε άριστες σχέσεις, όπως με όλους τους προπονητές που πέρασαν εκτός από έναν, τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Τη δεδομένη στιγμή, τη μέρα που του είπα να χωρίσουν οι δρόμοι μας, έκρινα ότι ήταν το σωστό που έκανα. Ο ίδιος επέμενε, βγαίνοντας από την πόρτα του γραφείου μου, παρουσία του Ζιβανάρη και του Λοϊζίδη που ήταν οι αντιπρόεδροι μου, μου είπε “μου στερείς να πάρω το πρωτάθλημα”. Μου είπε τη συγκεκριμένη φράση. Διότι έμεναν δύο με τρία παιχνίδια. Έτσι έκρινα εκείνη τη δεδομένη στιγμή, έτσι έπραξα. Μετά επανήλθε ο Ιβάν, έκανε την πορεία που έκανε, έκανε το ΑΠΟΕΛ πασίγνωστο σε όλη την Ευρώπη».

Μίλησε και για τον δύσκολο χαρακτήρα του Τορνίκε Οκριασβίλι.
«Γενικά με τη συμπεριφορά μου και την προσέγγιση μου κερδίζω τους παίχτες και έχουμε άριστη σχέση. Με τον μόνο που δεν τα κατάφερα ήταν ο Οκριασβίλι. Εξ ου και έφυγε. Ήταν πολύ δύσκολος χαρακτήρας, ιδιόρρυθμος, δεν ήξερες τι θα σου ξημερώσει μαζί του. Έτσι, όσο καλός παίχτης κι αν ήταν, που στην πράξη δεν μας το έδειξε εκτός από μια-δυο περιπτώσεις, παρόλο που είχαμε 2-3 χρόνια συμβόλαια το διακόψαμε και πήγε στο καλό. Και μέχρι σήμερα συνεχίζει να είναι ο ίδιος όπως πληροφορούμαι.
Τον ήθελα πάρα πολύ γιατί ήταν παιχταράς».