Πολλές οι επιστροφές που μετρά ο Σωφρόνης Αυγουστή ενόψει του ματς της 12ης αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ.
Καταρχάς, επέστρεψαν οι 12 από τους 14 διεθνείς στο «Ηλίας Πούλλος». Συγκεκριμένα, οι δύο που αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις την Πέμπτη (23/11) είναι ο Γουίλι Σεμέδο και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αφού είχαν σήμερα Τρίτη (21/11) είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Να σημειωθεί πως οι προπονήσεις είναι πρωινές και δεν θα προλάβουν αυτήν της Τετάρτης οι δύο προαναφερθέντες.
Τώρα, όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κύπριος κόουτς βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται καθώς τίθενται στα πλάνα του Κούσουλος και Σίμιτς. Αμφότεροι, αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού. Ο αρχηγός των πρασίνων θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μπασιρού στη μεσαία γραμμή ενώ ο Σέρβος πιθανότατα να αφήσει τον Καρίμ στον πάγκο και να αγωνιστεί ως «10άρι», μια θέση που γνωρίζει πολύ καλά. Σε αυτό το σενάριο, θα παραμείνει στην αρχική 11άδα και ο Λοΐζου.
Εκτός μόνο ο τραυματίας Μπέζους
, που ούτως ή άλλως δεν υπολόγιζε σε αυτόν ο Σωφρόνης Αυγουστή αφού για τη 12η αγωνιστική είναι τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες.

Θράσος Δημητρίου