Ο Κώστας Τσιμίκας ανεβαίνει ψηλά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, σουτάρει, αλλά η μπάλα περνά εκτός εστίας. Την θυμάστε αυτή τη στιγμή; Πιθανώς ναι, προτού καταγράψει τις δύο ασίστ του. Το γεγονός αυτό έκανε τον Ντιόγο Ζότα έξαλλο. Και η ένταση συνεχίστηκε και με τον Κόντι Χάκπο!

Μπορεί η Λίβερπουλ να επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία της Μπρέντφορντ στην 12η αγωνιστική της Premier League και να επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά την ήττα της με 3-2 από την Τουλούζ μεσοβδόμαδα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως τα νεύρα και η ένταση, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παύουν να υφίστανται.

Αυτό τουλάχιστον αντιληφθήκαμε από τα αγγλικά δημοσιεύματα, τα οποία θέλουν τον Ντιόγο Ζότα να έχει εκνευριστεί δύο φορές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, τόσο με τον Κώστα Τσιμίκα, όσο και με τον Κόντι Χάκπο.

Στην πρώτη περίπτωση, ο Πορτογάλος θεώρησε πως ο Έλληνας μπακ βιάστηκε να σουτάρει και του φώναζε να παίξει δίπλα του και να βάλει υπομονή στο παιχνίδι του, ενώ στην δεύτερη, ο Ολλανδός επιθετικός δεν τον «τροφοδότησε», ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Ο σχολιαστής του Sky Sports, Πίτερ Σμιθ, το παρατήρησε και φρόντισε να το μεταφέρει στον «αέρα», επισημαίνοντας πως ενδεχομένως ο Ζότα να έχει δίκιο. Τι είπε συγκεκριμένα;

«Ο Τσιμίκας βιάστηκε και ο Πορτογάλος δεν εντυπωσιάστηκε και μετά, ο Χάκπο τον εκνεύρισε, γιατί ήταν μόνος του σε καλή θέση. Νομίζω πως έχει δίκιο. Η Λίβερπουλ χρειάζεται υπομονή!».