Μοιρασία στο μεγάλο ντέρμπι μίσους στην Ανδαλουσία! Σε ένα ματς με αρκετό πάθος και ένταση, Σεβίλλη και Μπέτις αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 για την 13η αγωνιστική της La Liga. Καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης οι «βερδιμπλάνκος», ακόμα ένα καταπληκτικό γκολ από τον Ιβάν Ράκιτιτς. Χωρίς νίκη στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” απο το 2018 οι φιλοξενουμενοι.

Η Μπέτις μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο λεπτό ο Ντμίτροβιτς είπε όχι στην κεφαλιά του Ίσκο, ενώ στο 3’ ο πορτιέρε της Σεβίλλης σταμάτησε και την προσπάθεια του Ροντρίγκες. Στο 16ο λεπτό οι «βερδιμπλάνκος» σκόραραν με τον Μπεγερίν, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βιέιτες έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Οκάμπος.

Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Μιράντα και στο 57ο λεπτό ο Πέρεθ έκανε ωραία ατομική ενέργεια, δοκίμασε το σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα το μονοκόμματο σουτ του Πεντρόσα από καλή θέση δεν ανησύχησε τον Βιέιτες, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ντμίτροβιτς είχε την απάντηση στο πλασέ του Πέρεθ.

Στο 68ο λεπτό η κεφαλιά του Εν Νεσίρι από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο και τελικά στο 72’ η Μπέτις έκανε το 0-1 με σουτ του Πέρεθ από κοντινή απόσταση. Η απάντηση της Σεβίλλης ήταν άμεση, καθώς στο 78ο λεπτό ο Ράκιτιτς με τρομερό σουτ από τα 20 μέτρα έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Βιέιτες για το 1-1.

Στο 82’ ο πορτιέρε των «βερδιμπλάνκος» είπε όχι στο πλασέ του Σούσο και στο 90+3’ το μακρινό σουτ του Γκούντελι πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ντμίτροβιτς, Πεντρόσα, Νάβας(86’ Χουάνλου), Γκουντέλι, Μπαντέ, Σουμαρέ, Σο(86’ Μαριάνο Ντίας), Οκάμπος(73’ Οκάμπος), Τόρες(63’ Λουκεμπάκιο), Ράκιτιτς, Έν Νεσίρι

ΜΠΕΤΙΣ: Βιέιτες, Μπεγερίν, Πετσέλα, Ριάντ, Μιράντα(64’ Άμπνερ), Ρόκα, Ίσκο, Ροντρίγκες, Ντιαό(64’ Αμπντέ), Πέρεθ, Γουίλιαν Ζοσέ(76’ Λουίς Ενρίκε)