Η εντυπωσιακή σύζυγος του Τσάβι, μίλησε για τη σχέση της με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, τα μέρη που ζήσανε μαζί, τα παιδιά τους και το πιο ιδιαίτερο δώρο που της έχει κάνει ο πρώην ποδοσφαιριστής.
«Το πιο ιδιαίτερο κομμάτι στην κοσμηματοθήκη μου είναι το πρώτο δαχτυλίδι που μου έδωσε ο Τσάβι, αν και δεν είναι το πιο θεαματικό, ήμουν πολύ ενθουσιασμένη, έχω όμορφες αναμνήσεις από τη μέρα που μου το έδωσε».
Αναφορικά με το εάν η ζωή τους της άρεσε πιο πολύ στο Κατάρ ή στην Βαρκελώνη, η Νούλια Κουνιγιέρα απάντησε δίχως δισταγμό: «Η αλλαγή ήταν πολύ θετική, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι στην αρχή θα ήθελα να μείνω δύο χρόνια ακόμα γιατί ήμασταν πολύ άνετα. Το πρόγραμμά μας ήταν πολύ πιο χαλαρό από ό,τι εδώ στη Βαρκελώνη, ο Τσάβι ταξίδευε πολύ λιγότερο και μπορούσε να είναι περισσότερο με την οικογένειά του. Η ζωή ήταν επίσης πιο διακριτική γιατί ήταν λιγότερο γνωστός, επομένως, η καθημερινή ζωή ήταν πιο ήρεμη. Παρ’ όλα αυτά, η επιστροφή πήγε πολύ καλά. Η προσαρμογή των παιδιών, που για μένα ήταν το πιο σημαντικό πράγμα, ήταν πολύ καλή, τόσο στο νέο σχολείο όσο και στους νέους τους φίλους, και αυτό μου δίνει γαλήνη, ως μητέρα, γιατί στο τέλος ο Τσάβι και εγώ επιστρέψαμε στο σπίτι, αλλά τα μικρά γεννήθηκαν εκεί και άφησαν τη ζωή τους εκεί. Τώρα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι εδώ στη Βαρκελώνη».
Για το πως είναι η σχέση τους σαν ζευγάρι είπε πως η ίδια είναι πολύ τυχερή, καθώς είναι παντρεμένη με τον έρωτα της ζωής της: «Είμαι ευτυχισμένη, είμαι παντρεμένη με τον έρωτα της ζωής μου και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα . Μοιάζουμε πολύ στις αρχές που έχουμε, έχουμε τις ίδιες πεποιθήσεις για την οικογένεια, την ίδια φιλοσοφία ζωής και αυτό κάνει τα πάντα πολύ εύκολα. Αν και έχουμε διαφορετικά γούστα, είμαι τυχερή που συμφωνούμε σε πολλά, ειδικά στα σημαντικά, και αυτό κάνει τη συνύπαρξή μας πολύ καλή, γελάμε πολύ».