Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στην ΟΠΑΠ Basket League. Δύο αγώνες θα γίνουν την Παρασκευή (27/10), ισάριθμοι την Κυριακή (29/10) κι άλλος ένας το Σάββατο (28/10).
Το βράδυ της Παρασκευής, στις 19:30, στην «Απόλλων Αρένα» η Ανόρθωση υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ, δυο από τις τρεις ομάδες που κρατούν ακόμη το αήττητό τους. Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει κάνει το τρία στα τρία, ενώ το απόλυτο σε δυο αγώνες έχουν και οι «γαλαζοκίτρινοι».
Την ίδια ώρα, στη Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού, θα γίνει το ντέρμπι της Λεμεσού, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται τη συμπολίτισσα ΑΕΛ. Αμφότερες προέρχονται από νίκες στην προηγούμενη αγωνιστική και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Σε τρεις αγώνες, οι «γαλάζιοι» μετρούν δύο νίκες, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» πήραν ένα ροζ φύλλο.
Στη μοναδική αναμέτρηση του Σαββάτου, στις 19:00, ο Κεραυνός που έχει δύο επιτυχίες σε ισάριθμους αγώνες, φιλοξενεί στο στάδιο «Κώστας Παπέλληνας» τον ΑΠΟΠ που σε τρία παιχνίδια μετρά δύο νίκες και μία ήττα.
Άλλοι δυο αγώνες θα γίνουν την Κυριακή. Στο Λευκόθεο αναμετρώνται ΠΑΕΕΚ και Ε.Ν. Παραλιμνίου με έπαθλο το πρώτο ροζ φύλλο τους στη φετινή σεζόν, αφού προέρχονται από δύο και τρεις ήττες αντίστοιχα. Στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία η ΕΘΑ που έχει μία νίκη σε τρεις αγώνες παίζει με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου που ψάχνει την πρώτη του νίκη μετά από τρεις ήττες. Oι δυο αναμετρήσεις, με τις οποίες ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική, θα αρχίσουν στις 19:00.
Ρεπό σε αυτή την αγωνιστική έχει η Πετρολίνα ΑΕΚ.
Οι αναμετρήσεις ΑνόρθωσηΑΠΟΕΛ και ΠΑΕΕΚ-Ένωση θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τη Cytavision, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια θα προβληθούν από τη συνδρομητική πλατφόρμα της ΚΟΚ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 27/10
Ανόρθωση – AΠΟΕΛ 19:30
Απόλλων – Payabl. EKA ΑΕΛ 19:30
Σάββατο 28/10
Κεραυνός – ΑΠΟΠ 19:00
Κυριακή 29/10
ΠΑΕΕΚ – E.N. Παραλιμνίου 19:00
ΕΘΑ – Αχιλλέας Καϊμακλίου 19:00