Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη σχέση του με την αγαπημένη του Πάουλα Μαντόσα και δήλωσε πως ακόμα και δεν ήταν παίκτες του τένις θα είχαν το ίδιο πάθος και αγάπη ο ένας για τον άλλον.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στη Βιέννη, καθώς σήμερα αγωνίζεται κόντρα στον Τόμας Μάχατς για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά.
Η αναμέτρησή τους είναι τρίτη κατά σειρά στο κεντρικό κορτ και αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 17:00.
Ο Έλληνας τενίστας μίλησε ενόψει του τουρνουά στην πρώην τενίστρια και νυν αναλύτρια τένις Μπάρμπαρα Σετ στο ServusTV.
«Η Πάουλα μου είπε καλύτερα να τα πας καλά γιατί θα είναι σούπερ ωραία, καλύτερα να μείνεις μέχρι την Παρασκευή (στη Βιέννη) για να έρθω να σε επισκεφτώ».
Στη συνέχει αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ισπανίδα τενίστα:
«Ειλικρινά πιστεύω ότι ακόμα και αν δεν ήμασταν τενίστες θα μπορούσαμε να είχαμε βρει το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη ο ένας για τον άλλον. Απλώς έτυχε να έρθει μέσω του τένις, το οποίο είναι μια όμορφη ιστορία, επειδή το ταξίδι μου ξεκίνησε με το τένις [και] το δικό της το ίδιο. Οι γονείς μου μάλιστα γνωρίστηκαν επίσης λόγω του τένις.»
«Είναι μια τόσο εύκολη αγάπη, σχέση και νιώθω ότι ανήκουμε ο ένας στον άλλον. Δεν θέλω να ακουστώ κλισέ ή γλυκανάλατος, αλλά έτσι είναι. Έχουμε εξαιρετική επικοινωνία.»
«Είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο που θα καταλάβει τη ζωή ενός τενίστα και θα προσχωρήσει σε αυτήν. Στην περίπτωση της Πάουλα αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κάτι που παρεξηγείται ή δεν είναι στον ίδιο δρόμο».