Ο γιατρός του ντέρμπι των «αιωνίων» που διεκόπη οριστικά έκανε μία ανάρτηση σχολιάζοντας τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκειά της λέγοντας πως ουδέποτε άλλαξε γνωμάτευση και απλώς περιέγραψε την πρόοδο που υπήρξε.

Ο γιατρός του μεγάλου αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκούπου διεκόπη οριστικά χθες μετά τον τραυματισμό του ΧουάνκαρΧρήστος Γώγος ξέσπασε μέσω ανάρτησης που έκανε τα ξημερώματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εξηγώντας πως είχε η κατάσταση και κάνοντας λόγο για ψέματα εναντίον του, καθώς και τηλεφωνήματα μίσους μετά την εξέλιξη που πήρε ο αγώνας.

Ο Χρήστος Γώγος τόνισε πως είναι γιατρός σε αγώνες εδώ και 32 συναπτά έτη και λειτουργεί πάντα για το καλό των ασθενών του. Ξεκαθάρισε πως ουδέποτε άλλαξε την γνωμάτευσή του, ότι αυτό ήταν ένα ψέμα κι εκείνος απλώς περιέγραψε την προοδευτική βελτίωση της κλινικής εικόνας του αθλητή.

Ακόμη, τόνισε πως παρείχε δύο γνωματεύσεις, μία στα ελληνικά και μία στα αγγλικά για χρήση του διαιτητή, του ελληνικού κοινού, αλλά και του εισαγγελέα. Αναφορικά με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είπε ότι έχει τέτοιες με όλους λόγω των ετών ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

Τέλος, τόνισε ιδιαίτερα λυπημένος για την «καφρίλα» αυτών που τον πήρα χιλιάδες τηλέφωνα και ευχόντουσαν άσχημα πράγματα σε εκείνον και την μητέρα του, που δεν είναι πια στην ζωή.