Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για την ισοπαλία με την Ομόνοια: «Σαφώς και είμαστε στεναχωρημένοι που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Δουλειά για το επόμενο παιχνίδι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Η Ομόνοια ξεκίνησε καλύτερα από εμάς, κάναμε πολλά λάθη στη μεσοαμυντική γραμμή. Θεωρώ ότι δεν ήταν μεγάλες οι διαφορές, πέραν απ’ αυτά τα λάθη. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, στο β’ ημίχρονο κυριαρχήσαμε, είχαμε ευκαιρίες και για τρίτο γκολ. Δεν…σκοτώσαμε τον αντίπαλο με ένα ακόμη γκολ και ισοφαριστήκαμε στο τέλος».

-Για τα δύο γκολ του Στεπίνσκι: «Είναι από τους λόγους που έχουμε να χαιρόμαστε. Το είχε ανάγκη ψυχολογικά. Θέλουμε κι εμείς τον παλιό καλό Στεπίνσκι».

-Αν επηρεάστηκε η ομάδα από τις αλλαγές: «Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι είναι υποχρεωμένος να κάνει ροτέισιον. Σίγουρα παίζει ρόλο στη συνοχή της ομάδας. Το δουλεύουμε και θέλουμε να το βελτιώσουμε. Ίσως είναι ένας λόγος που δεν είμαστε συμπαγείς στα ανασταλτικά μας καθήκοντα. Δεν επηρέασε όμως στη γενική μας εικόνα, το καλύτερο μας ημίχρονο ήταν το δεύτερο».

-Για τους τραυματίες: «Ο Νίκολιτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά θέλει δουλειά στη φυσική κατάσταση. Ο Μποάκι για λόγους ξεκούρασης έμεινε εκτός, θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Καζού έχει μυϊκό πρόβλημα, θα δούμε αν θα προλάβει. Ο Μπρόρσον έχει ένα σφίξιμο, θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες, ενώ ο Γιαγκό δέχθηκε ένα χτύπημα στην πλάτη, πονούσε πάρα πολύ αλλά σήμερα είναι καλύτερα».

-Αν υπάρχει ενδεχόμενο επιπλέον ενίσχυσης: «Αν δεν βρούμε κάποιον που να πιστεύει ο προπονητής ότι μπορεί να βοηθήσει δεν θα κάνουμε κίνηση. Δεν το αποκλείω, μακάρι να βρεθεί».

-Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αναμένουμε μια ομάδα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Θα πάμε για να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα».