Ο Κώστας Σλούκας και ο Κώστας Παπανικολάου πορεύονται μαζί από τα εφηβικά τους χρόνια. Έχουν υπάρξει συμπαίκτες και αντίπαλοι. Πρώτη φορά όμως φέτος θα είναι αντίπαλοι σε ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, κάτι που ίσως συμβεί και στον τελικό του Super Cup.
Ο Σλούκας αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα, τονίζοντας ότι ενώ πλέον τα πράγματα είναι έτσι που η επιτυχία του ενός είναι η αποτυχία του άλλου, θα είναι αντίπαλοι μόνο για 40 λεπτά.
Αναλυτικά ο Κώστας Σλούκας δήλωσε:
Για το πώς νιώθει πριν από το επίσημο ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα: «Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού είναι από τους μεγαλύτερους συντηρείται και με τους τίτλους. Η φετινή χρονιά είναι μία μεγάλη πρόκληση για όλο τον κόσμο. Ο πρώτος τίτλος είναι πολύ σημαντικός και δεν χρειάζονται δικαιολογίες. Όσον αφορά εμένα, είμαι αρκετά έμπειρος, με έχουν βοηθήσει συμπαίκτες και προπονητές ώστε να παλέψουμε για τον πρώτο τίτλο και να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά γενικότερα». 
Για το γεγονός ότι θα είναι αντίπαλος με τον Κώστα Παπανικολάου: «Έχω μεγαλώσει με τον Κώστα. Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και συμπαίκτες. Είμαστε και επαγγελματίες. Ο δρόμος μας πλέον είναι διαφορετικός. Η επιτυχία του ενός είναι αποτυχία του άλλου και για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι στο γήπεδο».