Πέρασε από την Παμπλόνα η Μπαρτσελόνα! Το σύνολο του Τσάβι δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά τελικά κατάφερε χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεβαντόφσκι να περάσει με 2-1 από την έδρα της Οσασούνα και να ανέβει στους δέκα βαθμούς.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση μόλις στο 2ο λεπτό άγγιξε το 0-1, αλλά η προσπάθεια του Ντε Γιονγκ σταμάτησε στο δοκάρι καις το 11’ το σουτ του Γκιντογκάν πέρασε αρκετά εκτός. Στο 32’ η Οσασούνα βρέθηκε μια ανάσα από το 1-0 όμως ο Τερ Στέγκεν είπε όχι στον Ορόθ.

Τελικά, στο 45+1′ οι «μπλαουγκράνα» ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Κουντέ, έπειτα από κόρνερ του Γκιντογκάν, ενώ στο 76’ η Οσασούνα ισοφάρισε με πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ του Άβιλα από τα 20 μέτρα.

Στο 86ο λεπτό η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Κατένα πάνω στον Λεβαντόφσκι. Ο αμυντικός των γηπεδούχων αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, ενώ ο Πολωνός επιθετικός ευστόχησε στην εκτέλεση και έγραψε το τελικό 1-2.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντες, Κρουζ, Εράντο, Κατένα, Αρέσο(80’ Βιδάλ), Ιμπάνιεθ(72’ Μονκαγιόλα), Μουνιόθ, Ορόθ, Αρνάιθ(62’ Άβιλα), Ραούλ(62’ Μπούντιμιρ), Γκαρσία(61’ Μπάρχα)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο(58’ Κανσέλο), Κουντέ, Κρίστενσεν(90+1’ Μαρτίνεθ), Μπαλντέ, Ρομέου(80’ Φέλιξ), Ντε Γιόνγκ, Γκάβι, Γκιντογκάν, Γιαμάλ(59’ Τόρες), Λεβαντόφσκι(90+1’ Ραφίνια)