Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες και εξετάσεις μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, αναφορικά με το νέο θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη γύρω στις έξι και τριάντα το πρώι στο δρόμο Απαισιάς – Αγίας Ειρήνης, στην επαρχία Λεμεσού.

Κ

Θύμα η 65χρονη Γεωργία Χριστοδουλίδου, το όχημα της οποίας συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα που κατευθυνόταν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε στα συντρίμια του οχήματος και για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τόσο η 65χρονη όσο και ο 30χρονος οδηγός του άλλου οχήματος διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας. Ο νεαρός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, διαπιστώθηκαν ελαφρά τραύματα και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Κ

Ο Υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους ανέφερε πως «εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι κάποιο από τα δυο οχήματα εισήλθε στην αντίθετη κατεύθυνση», ενώ εξετάζεται κατά πόσο υπήρχε αυξημένη ταχύτητα οδήγησης.

Οι Αρχές έχουν λάβει ήδη καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες για το τραγικό δυστύχημα, ενώ αναζητούν επιπρόσθετες μαρτυρίες προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της νέας τραγωδίας στην άσφαλτο.