Το ψηλό επίπεδο των ομάδων που συμμετέχουν στο φετινό τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης», δημιουργεί δικαιολογημένα πολύ μεγάλες προσδοκίες για το θέαμα που θα παρουσιάσουν και παράλληλα εκτοξεύουν το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού.

Από το πρώτο κιόλας διάστημα της κυκλοφορίας των πακέτων εισιτηρίων, ο κόσμος δείχνει το πολύ μεγάλο του ενδιαφέρον για να κλείσει θέση στην κερκίδα και να βρεθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου. Ασφαλώς η παρουσία του Ολυμπιακού Πειραιώς για δεύτερη διαδοχική χρονιά και τρίτη συνολικά στο τουρνουά, αποτελεί πόλο έλξης για τις χιλιάδες των οπαδών του στην Κύπρο. Επίσης η ποιότητα και των άλλων ομάδων που θα συμμετέχουν Maccabi Playtika Tel Aviv, Red Star Meridianbet Belgrade και Zalgiris Kaunas, με τα αστέρια που διαθέτουν στις τάξεις τους, δημιουργούν φυσιολογικά στον κόσμο πολύ μεγάλες προσδοκίες, για ένα διήμερο γεμάτο δράση από το ψηλότερο καλαθοσφαιρικό επίπεδο.

Μπορείτε να κλείσετε θέση για να παρακολουθήσετε το τουρνουά, σε πολύ ελκυστικές τιμές, Online μέσω του SoldOut Tickets και σε όλα τα καταστήματα Stephanis Electronics Παγκύπρια.

Το πακέτο και για τους τέσσερις αγώνες του τουρνουά, θα διατίθεται προς €35 για ενήλικες και €25 για μαθητές και φοιτητές. Στα €90 έχει καθοριστεί η τιμή για το οικογενειακό πακέτο (2 ενήλικες & 2 παιδιά). Υπάρχουν και VIP εισιτήρια, με καρέκλα μέσα στο γήπεδο τα οποία διατίθενται προς 100€.

Για να κλείσετε θέση στην κερκίδα και να απολαύσετε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που θα γίνει στην Κύπρο, με ένα κλικ μπείτε στο  SoldOut Tickets.

Οι αγώνες θα προβληθούν από την Cablenet, που αποτελεί τον τηλεοπτικό χορηγό του τουρνουά.  

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 70003222