Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Η «ΑΕΚ Αρένα» βάζει απόψε τα γιορτινά της για να φιλοξενήσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Και τι αγώνα! Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Τορπέντο Μπέλαζ για τον επαναληπτικό του δεύτερου γύρου του Conference League και φτάνει στη ρεβάνς με αέρα πρόκρισης μετά τη νίκη της με 2-3 στο πρώτο ματς.

Μάλιστα και η παράδοση είναι στο πλευρό της ΑΕΚ, αφού στην ιστορία της έχει υπερασπιστεί όλα τα «διπλά» που πήρε στα πρώτα ματς σε νοκ-άουτ φάση της UEFA. Έξι στις έξι προκρίσεις μετρά ως τώρα, όποτε κέρδισε το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι, και απόψε έχει όλα τα εχέγγυα για το επτά στα επτά!

Η νίκη της ΑΕΚ απόψε έχει απόδοση 1.39, η ισοπαλία είναι στο 4.85 και η νίκη της Τορπέντο δίνει 6.90 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Η πρόκριση της ΑΕΚ παίζεται στο 1.05 και της Τορπέντο στο 8.25, ενώ το ενδεχόμενο να δούμε παράταση ή πέναλτι θα το βρείτε με απόδοση 9.50 και 10.25 αντίστοιχα.

Το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.57 και το over 3.5 γκολ δίνει 2.40, ενώ αν βλέπετε over 4.5 γκολ, όπως και στο πρώτο ματς, η απόδοση είναι 4.00! Αν πάλι θεωρείτε ότι απόψε θα μπουν λίγα γκολ, το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.30. Το GG είναι στο 1.80 και το NG στο 1.91.

Η ΑΕΚ είναι πιο δυνατή στην έδρα της και θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση με δεύτερη νίκη, θέλει δε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα να δει και πιο βελτιωμένη την άμυνα της ομάδας του. Το ενδεχόμενο να κρατήσει τον Τορπέντο στο μηδέν θα το βρείτε με απόδοση 2.15 στον Stoiximan.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!