Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super sport fm) ο Κυριάκος Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ είπε για το ματς με τη Μακάμπι στην Αρένα καθώς και για τον επαναληπτικό στο Τελ Αβίβ.
«Κρατάμε την αντίδραση στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού με την ισοφάριση το πέναλτι και την ευκαιρία του Γκιούρτσο. Κρατάμε αυτό και ταυτόχρονα τα αρνητικά που δείξαμε στη διάρκεια του αγώνα και πάμε στο Ισραήλ για να διεκδικήσουμε την πρόκριση.
Πρέπει να μεγαλώσουμε τα καλά μας διαστήματα, απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ ποιοτική.
Πλέον όλα θα κριθούν στο Τελ Αβίβ και θα πάμε εκεί για ένα αποτέλεσμα, αυτό της πρόκρισης. Πρέπει να πιστέψουμε ότι υπάρχουν ελπίδες τις οποίες θα της κυνηγήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Διαθέτουμε πολύ καλό ρόστερ σε όλες τις γραμμές, ενώ θα ενισχυθούμε με δύο ακόμα παίκτες εκεί που χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή μαζί με το επιτελείο του όπως και ένα πολύ επιτυχημένο τεχνικό διευθυντή.
Είμαστε βέβαιοι ότι βδομάδα με βδομάδα θα γίνουμε καλύτερη ομάδα. Επαναλαμβάνω, ότι εν όψει του επαναληπτικού με την Μακάμπι, θα πάμε στην έδρα της για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας να πάρουμε την πρόκριση.
Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τις λεπτομέρειες που αφορούν το ταξίδι στο Τελ Αβίβ.»