Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Πλουτής Αβραάμ, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, για όλα όσα αφορούν τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Νιώθουμε πολύ καλά από την προετοιμασία που έγινε. Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν με τους ποδοσφαιριστές για να προετοιμαστούν για την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχει γίνει πολύ δουλειά, η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο, ωστόσο έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε».
Για το ότι δεν σκόραρε στο φιλικό με τη Λοκομοτίβ Πλόβντιν: «Έμεινε ικανοποιημένη η τεχνική ηγεσία. Παρουσιάσαμε ένα καλό ανταγωνιστικό και δημιουργικό πρόσωπα. Θα έρθουν και τα γκολ όταν θα δέσει η ομάδα περισσότερο. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Γενικότερα, από τη δουλειά που γίνεται μέχρι τώρα νιώθουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και είμαστε ικανοποιημένοι όπως είπα».
Για τις μεταγραφές: «Δημιουργείται μια εντελώς διαφορετική και νέα ομάδα παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες είναι «παλιοί» στην ομάδα. Θα δούμε μια διαφορετική ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα. Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό. Υπάρχει ακόμα μια θέση κενή και θέλουμε να ενισχυθούμε στην επιθετική γραμμή»
Για τον Χέντι: «Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που έχει προταθεί, αξιολογήθηκε και εξετάστηκε και αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα. Εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις, ωστόσο για την ώρα δεν είμαστε κοντά σε ανακοίνωση επιθετικού. Η τεχνική ηγεσία θέλει να κάνει προσεκτικές κινήσεις για τη θέση αυτή».
Για τη μεταγραφή του Μαέ και το ποσό που θα πάρει η ΑΕΛ: «Υπήρχε ποσοστό μεταπώλησης και η ΑΕΛ θα πάρει ένα ποσό. Μην φανταστείτε ότι είναι τόσο μεγάλο το ποσό όσο γράφεται. Ακόμα δεν ξέρουμε ποιο είναι το ακριβές ποσό που έκλεισε η μεταγραφή του Μαέ στη Στόουκ»