Για την εθνική του ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και για το μέλλον του Έντι Ταβάρες στη Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε ο Σέρχιο Γιουλ στην «AS». Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιουλ, επιστρέφει στην εθνική του ομάδα, έπειτα από τον τραυματισμό του, κυνηγώντας το όγδοο μετάλλιο με την Ισπανία. Ο διεθνής Ισπανός μίλησε στο ισπανικό μέσο για το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και για το μέλλον του Έντι Ταβάρες, θεωρώντας τον ως τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης.
Σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο δήλωσε: «Έρχομαι πάντα με μεγάλο κίνητρο. Πέρυσι ήθελα πολύ να παίξω στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά ένας πρόωρος τραυματισμός δεν μου το επέτρεψε. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, για να υπερασπιστώ αυτή τη φανέλα και να καταφέρω να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν μπορούμε να βάζουμε στόχους, θα το πάμε σιγά-σιγά και θα εκμεταλλευτούμε τους αγώνες προετοιμασίας για να πάρουμε αγωνιστικό ρυθμό και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Πρέπει να μπούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο να περάσουμε κάποια στάδιο και ύστερα να ονειρευτείς».
ΣΌσον αναφορά για το μέλλον του Έντι Ταβάρες, ανέφερε: «Είμαι της άποψης πως ο Ταβάρες μπορεί να αποσυρθεί από τη Ρεάλ όποτε θέλει. Δεν είμαι αθλητικός διευθυντής, ούτε ο Έντι. Αυτή είναι δική του δουλειά, αλλά δεν υπάρχει άλλος σέντερ στην Ευρώπη σαν και αυτόν, κατά την γνώμη μου. Για εμένα είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτήν την στιγμή και είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας της ομάδας. Ας ελπίσουμε πως θα ανανεώσει άλλα 10 ή 15 χρόνια και να μείνει μια ζωή στη Μαδρίτη για να σηματοδοτήσει μία εποχή