Μπορεί όλο ο Ολυμπιακός να κινείται σε ρυθμούς του επαναληπτικού με την Τσουκαρίτσκι για τα πλέι-οφ του Europa League, ωστόσο ο Αντόνιο Κορδόν έχει αλλού το μυαλό του.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Πειραιά, ψάχνει να βρει τον βασικό επιθετικό της ομάδας που θα κάνει τη διαφορά τόσο στη Stoiximan Super League αλλά και στην Ευρώπη.

Αρχικά ο Κορδόν κοιτάζει προς την αγορά της χώρας του, όπου όπως σας έχουμε ξεκαθαρίσει, ο Ράφα Μιρ είναι το μεγάλο φαβορί, ωστόσο πάντα παίζει και του Λούκας Μπογέ.

Στη συνέχεια έχει πέσει στο τραπέζι και η περίπτωση του Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος ωστόσο είναι σε προχωρημένη ηλικία και σίγουρα δεν μπορεί να… χτίσει πάνω του η ομάδα.

Ο μεγάλος στόχος που έχει ο Ολυμπιακός είναι αναμφίβολα ο Λούκα Γιόβιτς, που βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία και μπορεί να κάνει τη διαφορά, ειδικά με τους δημιουργούς που θα έχει από πίσω του.

Ο Σέρβος είναι κοντά στην έξοδο από τη Φιορεντίνα λόγω εκκαθάρισης στο ρόστερ και ο Ολυμπιακός καραδοκεί για να τον κάνει δικό του.

Τι γίνεται στα εξτρέμ!

Ένα ακόμα θέμα που απασχολεί τον Ολυμπιακό και τον τεχνικό διευθυντή είναι και η ενίσχυση στα εξτρέμ.

Και εκεί λοιπόν θα γίνει ακόμα σίγουρα μία κίνηση, προκειμένου να χτιστεί η επιθετική γραμμή που όλοι θέλουν στην ομάδα του Πειραιά.

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν έχει ανέβει πάρα πολύ η περίπτωση του Σαντιάγο Πιερότι, που δείχνει ένα συγκεκριμένο pattern στις μεταγραφές, αφού έχουν αποκτηθεί παίκτες μικρής ηλικίας, που μπορούν να προσφέρουν και τώρα, αλλά έχουν και μεταπωλητική αξία.

Όπως όλα δείχνουν όμως μεταγραφικά νέα αναμένεται να έχουμε μετά και το δεύτερο παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι.