Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών εύχεται καλή επιτυχία στις τέσσερις κυπριακές ομάδες που ρίχνονται στη «μάχη» της Ευρώπης αυτή την εβδομάδα. Αρχή κάνει ο Άρης αύριο (20:00) απέναντι στην Μπάτε Μπορίσοφ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ τη σκυτάλη παίρνουν την Πέμπτη, η Ομόνοια, ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ, που συμμετέχουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.
Οι πράσινοι δοκιμάζονται στο Αζερμπαϊτζάν απέναντι στην Καμπάλα (19:00), οι γαλαζοκίτρινοι φιλοξενούν τη Βοϊβοντίνα (20:00), ενώ οι κιτρονοπράσινοι θα αντιμετωπίσουν στην Ουγγαρία τη λευκορώσικη Τορπέντο-Μπελάζ Ζοντίνο (21:00).
Είναι κοινώς αποδεκτό ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο, μέσω της Ευρώπης, διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας, αφού οι ομάδες μας κατέγραψαν πολλές διακρίσεις και σημαντικές επιτυχίες, ειδικά την τελευταία 15ετία.
Η κάθε προσπάθεια για διάκριση έχει αντανάκλαση στο κυπριακό ποδόσφαιρο και στον τόπο μας, με τα οφέλη να είναι πολλά και σημαντικά. Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές – μέλη μας και τις ομάδες να βάλουν τις βάσεις για πρόκριση στον επόμενο γύρο ώστε να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Σας ευχόμαστε τα καλύτερα!