Ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στο “MaxBet Radio” και όταν κλήθηκε να σχολιάσει το τι συνέβη με τον «Μίρο», είπε: «Πριν από 1,5 μήνα με κάλεσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μου είπε πως ο Μίροτιτς ήταν μια επιλογή. Χρειαστήκαμε δυο μέρες ως διοίκηση για να βρούμε την οικονομική βοήθεια και να τον πάρουμε στην Παρτιζάν. Αν πιστεύει κανείς πως ήταν εύκολο, κάνει σοβαρό λάθος. Δυο μέρες μετά η διοίκηση έδωσε το “πράσινο φως” στον Ομπράντοβιτς να κάνει τις διαπραγματεύσεις μαζί του.

Όταν τελείωσε το θέμα με την Μπαρτσελόνα ο παίκτης μας είπε ότι υπήρχαν πίεση και απειλές. Αντιδράσαμε άμεσα, αλλά καταλάβαμε πως κάτι στεκόταν ανάμεσά μας και δεν θα υπέγραφε αυτό που του είχαμε προτείνει.

Δεν είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να παίξει στην Παρτιζάν, ούτε η ομάδα είναι η μοναδική στην οποία μπορεί να αγωνιστεί ο Μίροτιτς. Κανείς δεν είναι πάνω από την Παρτιζάν. Του ευχόμαστε τα καλύτερα. Ας συνεχίσουμε, δεν έγινε τίποτα κακό».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για το μπάτζετ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Πέρυσι εξασφαλίσαμε το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ιστορία μας. Κατακτήσαμε την Αδριατική Λίγκα ύστερα από 10 χρόνια και την επόμενη σεζόν το μπάτζετ θα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Άρα και οι στόχοι μας θα είναι υψηλότεροι. Θα φτιάξουμε μια ομάδα με στόχο να… επιτεθούμε στους πρώτους της Euroleague και να πάρουμε ξανά την Αδριατική Λίγκα. Ο κόσμος δεν θα πρέπει να φοβάται.