Εδώ και μέρες είναι έντονες οι διεργασίες από επιχειρηματίες στη Λεμεσό για τα διοικητικά της Ανόρθωσης. Έπειτα από προσπάθειες των Χάρη Θεοχάρους, Σάββα Κουμή και Μάρκο Κασιουρή, έχουν προσεγγιστεί κάποια άτομα που είναι θετικά στο να αναμειχθούν στα διοικητικά της ομάδας της Αμμοχώστου και είναι μάλιστα πολύ πιθανόν να απαρτίσουν ένα συνδυασμό, ενόψει της επικείμενης εκλογικής συνέλευσης.
Σήμερα μάλιστα αναμένεται να υπάρξει μία ακόμη συνάντηση μεταξύ αρκετών επιχειρηματιών, οι οποίοι έχουν ήδη αναλύσει τα οικονομικά δεδομένα και στις επαφές συζητιούνται οι τρόποι για να μπορέσει η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο.
Μία πληροφορία την οποία έχουμε εκλάβει, αναφέρει πως εάν κι εφόσον τα συγκεκριμένα άτομα προχωρήσουν στη δημιουργία συνδυασμού και αναλάβουν τα διοικητικά της Ανόρθωσης, είναι πιθανόν να υπάρξει Εκτελεστικός Πρόεδρος, δηλαδή έμμισθος και να μην αναλάβει την προεδρία κάποιος εξ αυτών. Όλα όμως αυτά παραμένουν θέματα που πέφτουν στο τραπέζι κι ακόμη συζητιούνται. Λίαν συντόμως θα φανεί αν θα προκύψουν οι τελικές εξελίξεις που θα είναι κι ευχάριστες για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ανδρέας Βεντούρης