Τόσο για το οικονομικό όσο και για το διοικητικό έχουν εντατικοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό οι διεργασίες στην Ανόρθωση τις τελευταίες μέρες. Γίνεται μία τεράστια προσπάθεια ώστε να βρεθούν επιπλέον οικονομικοί πόροι πέραν της συνεισφοράς από τον απλό κόσμο, με τη διοικούσα επιτροπή να… χτυπάει πόρτες σε διάφορους πρώην παράγοντες προκειμένου να συμβάλουν όσο το περισσότερο γίνεται για να μπορέσει η ομάδα να περάσει τα κριτήρια Μαρτίου.
Την ίδια ώρα, είναι εντονότατες οι διεργασίες από Λεμεσό μεριά, με τους Χάρη Θεοχάρους, Μάρκο Κασιουρή και Σάββα Κουμή να έχουν αναλάβει δράση και να βρίσκονται σε επαφές με διάφορα άτομα, προκειμένου να γίνει εφικτή η κατάρτιση ενός συνδυασμού που θα αναλάβει τα διοικητικά και θα οδηγήσει την «κυρία» στην επόμενη μέρα.
Είναι πολλές και διαρκείς οι επαφές που γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, γίνονται συζητήσεις ακόμη και για το πώς θα προκύψει η λειτουργία του διοικητικού σκέλους (είχαμε σημειώσει από το μεσημέρι τις σκέψεις ακόμη και για Εκτελεστικό Πρόεδρο) και λίαν συντόμως θα προκύψουν εξελίξεις, με την ευχή όλων να φέρουν αποτέλεσμα.

Ανδρέας Βεντούρης