Η Γιουβέντους αποτέλεσε το λιμάνι του για οκτώ ολόκληρα χρόνια όμως το φετινό καλοκαίρι έφερε το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον ο Χουάν Κουαδράδο βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.
Αυτή θα είναι μάλλον στην ευρωπαϊκή ήπειρο, με τον έμπειρο Κολομβιανό μεσοεπιθετικό να ξεκαθαρίζει πως θέλει να συνεχίσει να παίρνει μέρος σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να απορρίπτει τη λύση της Σαουδικής Αραβίας ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι επιλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο για την Αλ Νασρ.
«Η πορεία μου στην Γιουβέντους κράτησε οκτώ χρόνια και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό. Το ονειρευόμουν αλλά δεν πίστευα πως θα κρατούσε τόσο πολύ το να βρίσκομαι σε μία ανταγωνιστική ομάδα και σε υψηλό επίπεδο», τόνισε με δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του ο Κουαδράδο, και συνέχισε:
«Είμαι ήρεμος, περιμένω από τον Θεό να μου δείξει το δρόμο. Ο εκπρόσωπός μου, Αντρέι Μαρτίνες, έφτασε μόλις στην Ευρώπη για να συζητήσει για τις προτάσεις που έχω.
Θα αξιολογήσουμε τις προτάσεις και θα δούμε ποια είναι η καλύτερη. Το μέλλον μου στην Σαουδική Αραβία; Αυτή τη στιγμή έχω ακόμη πάθος, μου αρέσει να είμαι ανταγωνιστικός.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εκεί αλλά δεν θέλει να με πάρει στη Σαουδική Αραβία…»