Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε επική απάντηση σε ερώτηση που του έγινε για την τιμωρία του από την Serie A.
O Πορτογάλος προπονητής της Ρόμα, τιμωρήθηκε από την Ιταλική λίγκα με δεκαήμερο αποκλεισμό από τους πάγκους κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τις δύο πρώτες αγωνιστικές της επόμενης σεζόν.
Η απάντηση που έδωσε για την τιμωρία του στην επιστροφή του στην Ιταλία για την έναρξη των υποχρεώσεων της Ρόμα ήταν τουλάχιστον επική.
«Ενημερώθηκα πως αν ζητήσω δημόσια συγγνώμη η τιμωρία μου θα μειωθεί. Σκεπτόμενος ότι δεν θα χρειαστεί να υποστώ την ζέστη του Αυγούστου στους πάγκους, δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, θα δω το παιχνίδι ήσυχα με κλιματιστικό» είπε ο Πορτογάλος ο οποίος μίλησε και για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας και την υπόθεση παραμονής του Ντιμπάλα.
«Δεν σκέφτομαι ιδιαίτερα την αγορά. Πρέπει να σκεφτώ το γήπεδο εγώ και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα να δουλέψω έστω κι αν έχει τρομερή ζέστη. Δεν θα μιλήσω σε κανέναν Μοράτα, προτιμώ να μιλήσω όμως με τους παίκτες που είναι στο ρόστερ μου. Για τον Ντιμπάλα; Δεν ξέρω τι λέει το συμβόλαιό του αλλά ξέρω ότι θα συζητήσω μαζί του όπως με όλους».
Τα δύο ματς που θα χάσει ο Μουρίνιο λόγω της τιμωρίας του είναι η εντός έδρας πρεμιέρα με την Σαλερνιτάνα και το ματς με την Βερόνα εκτός έδρας για την δεύτερη αγωνιστική.