Νέο δημοσίευμα αναφέρεται στον Μεχρί ο οποίος ήταν κοντά στο να πάρει μεταγραφή στην Ομόνοια. Όπως τονίζουν, ο ποδοσφαιριστής έκανε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος και «χάλασε» τη συμφωνία της ομάδας του με τους κυπελλούχους. Παράλληλα, στο εν λόγω δημοσίευμα, υπογραμμίζεται πως τα χρήματα του deal μεταξύ Ομόνοιας και Hassania d’Agadir προορίζονταν για να καλυφθούν άλλες οικονομικές οφειλές προς παίκτες. 
Αναλυτικά:
«Η διοίκηση της Hassania d’Agadir παρέλαβε έγγραφο που επιβεβαιώνει τη λύση του συμβολαίου του Μεχρί με την ομάδα, λόγω της αδυναμίας της να πληρώσει το σύνολο των οικονομικών του οφειλών.
Έτσι, ακυρώθηκε η συμφωνία που είχε η Hassania d’Agadir με μια κυπριακή ομάδα. Ο Μεχρί εκμεταλλεύτηκε τη λήξη της προθεσμίας που έδωσε και αποφάσισε να λύσει μονομερώς το συμβόλαιο του και έκανε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος.
Οι υπεύθυνοι της Hassania προσπάθησαν να πείσουν τον παίκτη να αποδεχθεί την μεταγραφή για να επωφεληθεί και ο ίδιος από το ποσό που θα κόστιζε η μετακίνησή του, αλλά ο παίκτης αρνήθηκε και επέμεινε να λύσει το συμβόλαιό του, ώστε να μετακομίσει ελεύθερα σε οποιαδήποτε νέα ομάδα το τρέχον καλοκαίρι.
Οι ιθύνοντες της ομάδας δηλώνουν σοκαρισμένοι, αφού ο παίκτης ακύρωσε μια συμφωνία με την οποία τα χρήματα προορίζονταν στο να καλύψουν τις οφειλές των παικτών που εκκρεμούσαν».