Έχοντας ανακοινώσει την απόκτηση του Ντόμινοκ Σομποσλάϊ από τη Λειψία έναντι 70 εκατ. ευρώ, η Λίβερπουλ συνεχίζει να ψάχνει για ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι!
Πλέον, ο Γιούργκεν Κλοπ ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή της ομάδας του και σύμφωνα με τον έγκριτο Άγγλο δημοσιογράφο, Μπεν Τζέικομπς, οι «Reds» εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του νεαρού μέσου της Σαουθάμπτον, Ρομέο Λάβια.
Εντυπωσιακός με τους «Άγιους» την περασμένη σεζόν (34 εμφανίσεις), η οποία ήταν και η πρώτη του στο κορυφαίο επίπεδο, ο 19χρονος μέσος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων του Νησιού, με τις Άρσεναλ και Τσέλσι να έχουν επίσης ενδιαφερθεί έντονα για εκείνον.
Όπως όλα δείχνουν, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην υποβιβασμένη Σαουθάμπτον, η οποία όμως ζητάει περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ για να του επιτρέψει να αποχωρήσει. Παρ΄ όλα αυτά, στη Λίβερπουλ πιστεύουν ότι τελικά θα καταφέρουν να μειώσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της και καταφέρουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον νεαρό Βέλγο.