Η προπόνηση της Τρίτης (35/7) στο γήπεδο της Τούμπας ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του επερχόμενου ματς κόντρα στην Μπεϊτάρ. Οι δοκιμές του Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα (18.15) με μια τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Στη σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας,

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε στους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» τα βασικά στοιχεία του σχεδίου για το παιχνίδι κόντρα στη Μπεϊτάρ μέσα από ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επίθεση. Ο Ζόαν Σάστρε είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που είναι εκτός συνεχίζοντας και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (26.07), παραμονή της αναμέτρησης για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League, οι Ισραηλινοί θα προπονηθούν στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Χάρη Τσιγγάρα θα διεξαχθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η αντίστοιχη της Μπεϊτάρ στις 18:15.