Τραυματίας αποχώρησε λίγο πριν την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης ο Αρτέμ Σιουμάνσκι. Ο Λευκορώσος επιθετικός σε μια διεκδίκηση δέχτηκε κτύπημα στην κνήμη και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Ωστόσο, η ακτινογραφία του ποδοσφαιριστή βγήκε «καθαρή» και ο νεαρός επιθετικός θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για μερικές μέρες, έως ότου υποχωρήσει το φούσκωμα.
Στο μεταξύ, με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Άρη στην Αυστρία. Οι ποδοσφαιριστές το πρωί δούλεψαν περισσότερο στην αντοχή εκτελώντας ασκήσεις με τη μπάλα .Η απογευματινή προπόνηση διεξήχθη παρουσία του προπονητή που επέστρεψε από την Αλβανία όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα των πιθανών αντιπάλων της ομάδας μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρόγραμμα περιλάμβανε τακτική, ασκήσεις με τη μπάλα, παιχνίδια μικρής διάρκειας σε πιο μικρούς χώρους, αλλά και παιχνίδι 11 εναντίον 11.
Το ευχάριστο από την Αυστρία έχει να κάνει με την εξέλιξη της αποθεραπείας του Έρικ Μποάκι. Ο Γκανέζος αμυντικός φαίνεται ότι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι αρχικά αναμενόταν. Σε ανάλογες χειρουργικές επεμβάσεις, ο χρόνος αποθεραπείας κυμαίνεται στις 8-10 βδομάδες και ο Μποάκι αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων με τη συμπλήρωση 5 εβδομάδων από τη μέρα που εγχειρίστηκε! Αυτό οφείλεται τόσο στην σκληρή δουλειά του ιδίου αλλά και του τιμ των φυσικοθεραπευτών της ομάδας μας.