Ο Γιούργκεν Κλοπ απηύθυνε έκκληση προς τον κόσμο της Λίβερπουλ με τον δικό του, τρομερό τρόπο, ζητώντας πίστη και στήριξη και λέγοντας πως ίσως πριν από 7,5 χρόνια, όταν είπε την χαρακτηριστική ατάκα για τη μετατροπή των οπαδών σε άτομα με πίστη, ίσως κι εκείνος να είχε αμφιβολίες μέσα του…
Ο Γερμανός προπονητής θυμήθηκε τα λόγια που είχε πει στην παρουσίασή του από την Λίβερπουλ, για τους… doubters και τους believers και παραδέχθηκε πως ίσως ακόμα και ο ίδιος να μην ήταν απόλυτα έτοιμος για κάτι τέτοιο. Όμως, είχε όλη την διάθεση και τη δύναμη να πιστέψει στο πλάνο και στις ικανότητές του.
«Δεν πίστευα ότι θα γινόταν μια φράση που θα χαρακτήριζε όλη την περίοδο αυτή γιατί όλοι αλλάξαμε. Θα ήταν λογικό να υπάρχουν ορισμένοι που θ’ αμφέβαλλαν για εμάς έπειτα από την προσπάθεια που κάναμε για το καρέ τίτλων και δεν το καταφέραμε ή για την σεζόν που κάναμε αμέσως μετά.
Αυτό που έχω και θέλω να πω είναι να μας πιστέψει ο κόσμος. Είμαστε απόλυτα υπεύθυνοι για ό,τι συνέβη και θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να γίνει αξέχαστη η νέα αγωνιστική περίοδος» ήταν τα λόγια του Kloppo.